Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κατερινα Λεχου Μανοσ Στρατακησ - Κατερίνα Λέχου: Κομψή εμφάνιση σε μουσική παράσταση! / Από όσο την έχω γνωρίσει δηλαδή.

Κατερινα Λεχου Μανοσ Στρατακησ - Κατερίνα Λέχου: Κομψή εμφάνιση σε μουσική παράσταση! / Από όσο την έχω γνωρίσει δηλαδή.. Είναι παντρεμένη με τον παλαίμαχο υδατοσφαιριστή και αρχηγό της ομάδας του παναθηναϊκού, μάνο στρατάκη. Ένα τέτοιο θέμα δεν μπορεί ποτέ να είναι. Αποφοίτησε από το θέατρο τέχνης. «δεν είναι ανασφαλής ο μάνος. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο θαύμα που έζησε πριν από μερικά χρόνια, όταν βρέθηκε σε ένα νοσοκομείο της αμερικής κλινήρης.

Αν και πολλές φορές τα δημοσιεύματα τούς ήθελαν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, οι ίδιοι τα διέψευδαν ώσπου μέχρι πριν από λίγες ημέρες το γεγονός συνέβη και μάλιστα. Έπειτα από έναν χειμώνα γεμάτο επαγγελματικές υποχρεώσεις, η κατερίνα λέχου και ο μάνος στρατάκης ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπέ. Ο έρωτας καλά κρατεί για την κατερίνα λέχου και τον μάνο στρατάκη οι οποίοι είναι ζευγάρι εδώ και 10 χρόνια ενώ τελευταία τέσσερα χρόνια είναι παντρεμένοι. Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας έχουν καταφέρει να ζουν την οικογενειακή τους ευτυχία μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όλα ξεκίνησαν όταν η ηθοποιός ζήτησε από το σύντροφό της, που ασχολείται με τις εισαγωγές πολύτιμων λίθων.

Κατερίνα Λέχου: Με τον σύζυγό της σε επίδειξη μόδας!
Κατερίνα Λέχου: Με τον σύζυγό της σε επίδειξη μόδας! from www.tlife.gr
Η κατερίνα λέχου και ο μάνος στρατάκης παντρεύτηκαν την περασμένη εβδομάδα στο αγαπημένο τους νησί, στην πάτμο! Ρομαντική απόδραση στη πάτμο για την κατερίνα λέχου και τον μάνο στρατάκη, οι οποίοι επέλεξαν το νησί της αποκάλυψης για να περάσουν εκεί μερικές στιγμές χαλάρωσης. Η ίδια στη συνέντευξη που συνοδεύει την φωτογράφηση μίλησε μεταξύ άλλων για το θαύμα. Για τα δυσάρεστα συναισθήματα της ζήλειας και της ανασφάλειας μιλάει η κατερίνα λέχου η οποία αποκαλύπτει πώς διαχειρίζεται στον γάμο της με τον μάνο στρατάκη τέτοιου είδους θέματα. Η γνωριμία τους με την ηθοποιό έγινε το καλοκαίρι του 2007 μέσω του κοινού τους φίλου μάνου γαβρά, που ήταν συμμαθητής του πρώην πολίστα. Η ίδια εντυπωσιάζει, με την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Αχώριστοι οι δυο τους, εμφανίζονταν παντού μαζί, αδιαφορώντας για τους φωτογράφους. Έπειτα από έναν χειμώνα γεμάτο επαγγελματικές υποχρεώσεις, η κατερίνα λέχου και ο μάνος στρατάκης ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπέ.

Αχώριστοι οι δυο τους, εμφανίζονταν παντού μαζί, αδιαφορώντας για τους φωτογράφους.

Η γνωστή ηθοποιός φωτογραφίζεται, με ένα υπέροχο μαγιό. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο θαύμα που έζησε πριν από μερικά χρόνια, όταν βρέθηκε σε ένα νοσοκομείο της αμερικής κλινήρης. Ένα από τα πιο όμορφα και διακριτικά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Στέλιος μάινας, κατερίνα λέχου, γιούλικα σκαφιδά, ευγενία δημητροπούλου, μαρία πρωτόπαππα, ντίνα μιχαηλίδη, γρηγόρης ορφανουδάκης, 'ολγα δαμάνη, λευτέρης μποτονάκης, δημήτρης ξανθόπουλος, αντιγόνη αλικάκου, ράσμι σούκουλη. Έπειτα από έναν χειμώνα γεμάτο επαγγελματικές υποχρεώσεις, η κατερίνα λέχου και ο μάνος στρατάκης ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπέ. Έχετε παλέψει ώστε να μη ζηλεύει ο σύζυγός σας με τόσους θαυμαστές Ο λόγος για την κατερίνα λέχου η οποία στα 54 της χρόνια διατηρεί τέλειες και αξιοζήλευτες αναλογίες. Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό hello και τον γιάννη βίτσα παραχώρησε η κατερίνα λέχου. Στρατάκης), ο σύζυγός της πρέπει να είναι ήρωας. Η ίδια στη συνέντευξη που συνοδεύει την φωτογράφηση μίλησε μεταξύ άλλων για το θαύμα. Για τα δυσάρεστα συναισθήματα της ζήλειας και της ανασφάλειας μιλάει η κατερίνα λέχου η οποία αποκαλύπτει πώς διαχειρίζεται στον γάμο της με τον μάνο στρατάκη τέτοιου είδους θέματα. Η κατερίνα λέχου (αθήνα, 10 φεβρουαρίου 1967) είναι ελληνίδα ηθοποιός. Στη συνέντευξη που συνοδεύει την.

Πόσο μοιάζει η κατερίνα λέχου στη συνονόματη της από το ημέρωμα της στρίγγλας του σαίξπηρ; Όταν συμφιλιωνόμαστε με τη ζωή, αυτόματα συμφιλιωνόμαστε και με τον θάνατο, είναι αλληλένδετα. Με λευκό ολόσωμο μαγιό και εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της. Η ίδια στη συνέντευξη που συνοδεύει την φωτογράφηση μίλησε μεταξύ άλλων για το θαύμα. «με τον άντρα μου έχουμε προβλήματα επικοινωνίας».

Κατερίνα Λέχου: Βραδινή έξοδος για ποτό με τον σύζυγό της ...
Κατερίνα Λέχου: Βραδινή έξοδος για ποτό με τον σύζυγό της ... from www.tlife.gr
Οι δυο του φροντίζουν να κρατάνε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τον προσωπική τους ζωή και οι κοινές τους εμφανίσεις είναι ιδιαίτερα. Η ίδια στη συνέντευξη που συνοδεύει την φωτογράφηση μίλησε μεταξύ άλλων για το θαύμα. Η κατερίνα λέχου και ο μάνος στρατάκης παντρεύτηκαν την περασμένη εβδομάδα στο αγαπημένο τους νησί, στην πάτμο! H ηθοποιός ανήκει στις ελληνίδες ηθοποιούς που, πέρα από αναμφισβήτητο ταλέντο, διαθέτει και εξαιρετικό γούστο. Ρομαντική απόδραση στη πάτμο για την κατερίνα λέχου και τον μάνο στρατάκη, οι οποίοι επέλεξαν το νησί της αποκάλυψης για να περάσουν εκεί μερικές στιγμές χαλάρωσης. Αν και πολλές φορές τα δημοσιεύματα τούς ήθελαν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, οι ίδιοι τα διέψευδαν ώσπου μέχρι πριν από λίγες ημέρες το γεγονός συνέβη και μάλιστα. Όταν συμφιλιωνόμαστε με τη ζωή, αυτόματα συμφιλιωνόμαστε και με τον θάνατο, είναι αλληλένδετα. Η ίδια εντυπωσιάζει, με την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Πόσο μοιάζει η κατερίνα λέχου στη συνονόματη της από το ημέρωμα της στρίγγλας του σαίξπηρ;

Αποφοίτησε από το θέατρο τέχνης. Ο έρωτας καλά κρατεί για την κατερίνα λέχου και τον μάνο στρατάκη, οι οποίοι είναι ζευγάρι εδώ και 10 χρόνια, ενώ τα τελευταία τέσσερα είναι παντρεμένοι. Στέλιος μάινας, κατερίνα λέχου, γιούλικα σκαφιδά, ευγενία δημητροπούλου, μαρία πρωτόπαππα, ντίνα μιχαηλίδη, γρηγόρης ορφανουδάκης, 'ολγα δαμάνη, λευτέρης μποτονάκης, δημήτρης ξανθόπουλος, αντιγόνη αλικάκου, ράσμι σούκουλη. Φημολογείται ότι πριν από την κατερίνα λέχου έβγαινε με το μοντέλο σοφία χρυσοχοΐδου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο θαύμα που έζησε πριν από μερικά χρόνια, όταν βρέθηκε σε ένα νοσοκομείο της αμερικής κλινήρης. Αν και πολλές φορές τα δημοσιεύματα τούς ήθελαν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, οι ίδιοι τα διέψευδαν ώσπου μέχρι πριν από λίγες ημέρες το γεγονός συνέβη και μάλιστα. Είναι παντρεμένη με τον παλαίμαχο υδατοσφαιριστή και αρχηγό της ομάδας του παναθηναϊκού, μάνο στρατάκη. Ρομαντική απόδραση στη πάτμο για την κατερίνα λέχου και τον μάνο στρατάκη, οι οποίοι επέλεξαν το νησί της αποκάλυψης για να περάσουν εκεί μερικές στιγμές χαλάρωσης. Η κατερίνα λέχου έκανε για ακόμη μια φορά μια κομψή και σικ εμφάνιση με total grey look. Η γνωστή ηθοποιός φωτογραφίζεται, με ένα υπέροχο μαγιό. Στρατάκης), ο σύζυγός της πρέπει να είναι ήρωας. Η ίδια εντυπωσιάζει, με την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Με λευκό ολόσωμο μαγιό και εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της.

Πόσο μοιάζει η κατερίνα λέχου στη συνονόματη της από το ημέρωμα της στρίγγλας του σαίξπηρ; Λαμπερή εμφάνιση με τον σύζυγό της στη συναυλία της παπαρίζου. Η ίδια σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή της πόπης τσαπανίδου. Φημολογείται ότι πριν από την κατερίνα λέχου έβγαινε με το μοντέλο σοφία χρυσοχοΐδου. Η ίδια στη συνέντευξη που συνοδεύει την φωτογράφηση μίλησε μεταξύ άλλων για το θαύμα.

Kατερίνα Λέχου: Ευτυχισμένη με τον σύζυγό της μετά από ...
Kατερίνα Λέχου: Ευτυχισμένη με τον σύζυγό της μετά από ... from image.fthis.gr
Η κατερίνα λέχου και ο μάνος στρατάκης παντρεύτηκαν την περασμένη εβδομάδα στο αγαπημένο τους νησί, στην πάτμο! Η κατερίνα λέχου το καλοκαίρι παντρεύτηκε μυστικά τον αγαπημένο της, μάνο στρατάκη στην πάτμο με κουμπάρους τον γιάννη μπέζο και την ναταλία τσαλίκη! Αν και πολλές φορές τα δημοσιεύματα τούς ήθελαν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, οι ίδιοι τα διέψευδαν ώσπου μέχρι πριν από λίγες ημέρες το γεγονός συνέβη και μάλιστα. Η σχέση τους έκλεισε τα πέντε. Το ζευγάρι έφτασε στο νησί πριν από λίγες ημέρες για ηρεμήσει και να ξεκουραστεί. Με λευκό ολόσωμο μαγιό και εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της. Η γνωριμία τους με την ηθοποιό έγινε το καλοκαίρι του 2007 μέσω του κοινού τους φίλου μάνου γαβρά, που ήταν συμμαθητής του πρώην πολίστα. Η κατερίνα λέχου έκανε πρεμιέρα με την παράσταση το ημέρωμα της στρίγγλας.

Η ίδια στη συνέντευξη που συνοδεύει την φωτογράφηση μίλησε μεταξύ άλλων για το θαύμα.

Αν και πολλές φορές τα δημοσιεύματα τούς ήθελαν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, οι ίδιοι τα διέψευδαν ώσπου μέχρι πριν από λίγες ημέρες το γεγονός συνέβη και μάλιστα. Ένα από τα πιο όμορφα και διακριτικά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Η ίδια σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή της πόπης τσαπανίδου. Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό hello και τον γιάννη βίτσα παραχώρησε η κατερίνα λέχου. Οι δυο του φροντίζουν να κρατάνε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τον προσωπική τους ζωή και οι κοινές τους εμφανίσεις είναι ιδιαίτερα. Είναι παντρεμένη με τον παλαίμαχο υδατοσφαιριστή και αρχηγό της ομάδας του παναθηναϊκού, μάνο στρατάκη. Πρεμιέρα έκανε η παράσταση το «ημέρωμα της στρίγγλας», στο πολιτιστικό κέντρο του «ελληνικού κόσμου» με πρωταγωνίστρια την κατερίνα λέχου. Η κατερίνα λέχου και ο μάνος στρατάκης παντρεύτηκαν την περασμένη εβδομάδα στο αγαπημένο τους νησί, στην πάτμο! Ένα τέτοιο θέμα δεν μπορεί ποτέ να είναι. Κατερινα λεχου μανοσ στρατακησ / ο σύζυγος της κατερίνας λέχου άνοιξε μαγαζί! Κατερίνα λέχου ile bağlantı kurmak için şimdi facebook'a katıl. Στέλιος μάινας, κατερίνα λέχου, γιούλικα σκαφιδά, ευγενία δημητροπούλου, μαρία πρωτόπαππα, ντίνα μιχαηλίδη, γρηγόρης ορφανουδάκης, 'ολγα δαμάνη, λευτέρης μποτονάκης, δημήτρης ξανθόπουλος, αντιγόνη αλικάκου, ράσμι σούκουλη. «δεν είναι ανασφαλής ο μάνος.

Αν και πολλές φορές τα δημοσιεύματα τούς ήθελαν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, οι ίδιοι τα διέψευδαν ώσπου μέχρι πριν από λίγες ημέρες το γεγονός συνέβη και μάλιστα κατερινα λεχου. Οι δυο του φροντίζουν να κρατάνε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τον προσωπική τους ζωή και οι κοινές τους εμφανίσεις είναι ιδιαίτερα.